24-01-02

 

Så er vi på den igen. Jul og nytår er vel overstået, forude venter arbejdet. Har netop været til møde i dag med Don Blond og fået fasttømret at rollen som "Klaus" i stykket "De helt almindeligt sindsyge" tilfalder undertegnede. Stykket har premiere den 1. Juni på Hippodromen - Folketeatret. Stor jubel.

   
 

10-12-02+11-12-02

 

Indspiller to scener i et radiodrama konstrueret og skrevet af folkene i foreningen Skrighals! (deres hjemmeside er en tand forældet - endnu). Mere info følger senere.

   
 

02-12-02

 

Optagelser til kortfilmen "Farveløse Verden" af Rasmus H. Mølgaard. Filmen handler om frihed i en verden hvor farver er blevet forbudt. Jeg spiller en farvehandler der prøver at binde hvor hovedperson nogle ulovligheder på ærmet. Med bla. Baard Owe, Karl Bille og Kim S. Andersen.

   
 

23-11-02

 

Medvirker i dag i en kortfilm baseret på Kafkas bog "Slottet", i rollen som Shwartzer. Filmen produceres for Film og Medievidenskab, Kbh.

   
 

02-11-02

 

Sender fem milliader opsøgende mails ud til diverse produktionsselskaber i håb om at der falder lidt jobs af hist og her. Får da også én positiv tilbagemelding fra Innocent Pictures, et underselskab til Zentropa...der desværre viser sig kun at producere pornofilm. Øv.

   
 

14-10-02

 

Påbegynder "hemmeligt" sit-com projekt sammen med...øh...nogle andre. Yderligere info gives ikke på nuværende tidspunkt da det, ja, er hemmeligt.

   
 

08-10-02

 

Endnu et får i flokken af håbefulde skuespillere har fundet ind i Panoramas rækker. ig selv. Se billederne.

 

20-09-02 Resultatet af Videomarathon offentliggjort. Desværre ingen glorificerende hæder denne gang. Mit første forsøg som dokumentarist kan beskues her.

   
 

14-09-02+15-09-02

 

Optog "Hvor er pengene Peter?" i denne weekend, i Rude Skov. Jeg spiller Peter, en stakkels fyr der bliver jagtet gennem en skov af to suspekter. Se filmen!

   
 

01-09-02

 

Afsluttede Videomarathon 2002 i god stil. Emnet i år var "En historie om kærlighed". Efter 48 timers strabadser og genvordigheder lykkes det mig til sidst - og kun båret oppe af mit medfødte supertalent - at få et rimeligt resultat ud af anstrengelserne. Filmen vil komme op at ligge her på siden før eller senere, med mindre den ender som bundskraber i konkurrencen.

   
 

29-08-02

 

Optaget i casting bureaut Aza, og CastOne. Figurerer fra dags dato i begges online databaser. Specielt CastOne har et utroligt vellignende billede af undertegnede, der viser lidt hvor fotogen jeg rent faktisk kan være når jeg smiler. Go Gøg. Bestemt et besøg værd.

   
 

14-08-02

 

Netop tilbagevendt fra Egyptens land efter 2 ugers velfortjent ferie. Hjem til nordens "kulde" og fem millioner mails som jeg vil prøve og besvare så hurtigt som muligt. Blandt andet en dejlig mail der gav mig grønt lys for at køre et Videomarathon 2002 projekt. Er godt nok 2 dage for sent ude med min tilbagemelding, men håber det går. Projektet kommer til at løbe af staben i slutningen af august, forhåbentligt med undertegnede som en af kombetanterne.

   
 

10-07-02

 

Første møde med de kompetente mænd bag en ny, semi-eksperimentiel kortfilm med titlen "Hvor er pengene Peter". Filmen står til optagelse i midten af september. Instruktør: Jan T. Jensen og Per Rands.

   
 

25-06-02

 

Indspilning af satire dummy sat til at starte anden uge i juli. Idéprofilen er fundet og tekstmaterialet ligger næsten klart.

   
 

24-06-02

 

Har fået tildelt rollen som Demetrius i Teaterladens opførsel af "En skærsommernats drøm". Prøverne starter i slutningen af august. Premiere sat til april 2003 på Forbrændingen i Albertslund. Læs mere på www.teaterladen.dk

   
 

01-06-02

 

Indspilning af afgangsfilm for København Tekniske Skole. Gik i den andledning glip af Danmarks VM-kamp mod Uruguay. Nitte.

   
 

27-05-02

 

Er netop gået i gang med et at dubbe dårlige b-tegnefilm på mit værelse. Lidt alternativt? Måske, men hvis man ikke kan finde kurserne må man gøre det selv. Desuden fungerer det om morgenen som et led i mit "væk mine naboer på bizarre måder" projekt.

   
 

22-05-02

 

Kvindelig medvært til satireprogrammet fundet. Holdet har taget form. Iværksættelse af tekstskrivning og konceptudvikling påbegyndt. Pas på derude verden. Muahaha!

 

Nye opdateringer til hjemmesiden. En Weblog-ting-himstergims på Den Anden Side

   
 

10-04-02

 

De indledende manøvrer til lanceringen af et nyt satire program er så småt ved at tage form. Programmet, som jeg laver sammen med to kolleger, skulle gerne gå hen og blive en blanding af Alias Smith and Jones, Not the 9 O'clock News og Monthy Python. Men mere om det senere.

   
 

07-03-02

 

Første udkast til siden her søsættes på nettet. Vild jubel blandt alle - især Bo selv.