01-09-04

 

Netop startet på Roskilde Universitetscenter, humanistisk linie. Planen er at studere Performance design og Virksomhedsstudier, hvilket sammenlagt med min skuespillermæssige skulle give mig gode muligheder for at dygtiggøre mig inden for teatermanagement og lignende. Spændende jobs venter forude, når jeg engang bliver færdig derude...om tusind år.

   
 

14-08-04 til 17-08-04

 

Spiller i disse dage med i Make Beliefs første spillefilm "Brutal Incasso" som den dejligt homofile tøjekspedient Bastian.

   
 

05-08-04 til 08-08-04

 

Tag på Skanderborg hvis du var én af de heldige der nåede at købe billet, så har du mulighed for at opleve undertegnede i Heidi kostume. Igen i år laver teatergruppen Spøjs nemlig ballade og events. Fang den mobile bierstube og få gratis øl, bierwürzt og tyroler schlagere.

   
 

22-0-04

 

Medvirker i denne uge i Objektors nye novellefilm "Tro, Had og kærlighed" skrevet og instrueret af Jan T. Jensen. Øvrige medvirkende: Kim S. Andersen, Gry Bay, Pernille Kofod, Jens Blegaa, Maj-Britt Mathiesen, Rene Soo Frandsen og andre. Se! et link

   
 

23 + 24-04-04

 

Spillede weekenden over voldspsykopat/voldtægtsmand i kortfilmen "Sig Det Ikke Til Nogen" af Peter Daniel Zeuthen.

   
 

17-02-04

 

Er netop gået i gang med at realisere mit teaterprojekt "mobbedreng". Stykket prøver at behandle det alvorlige emne mobning, henvendt specielt til børn i alderen 10-14 år og skulle gerne ligge klar til premiere på landets skoler i efteråret 2004. Det kommer ud over en traditionel teateropsætning til at inkludere et efterfølgende forum, hvor problemstillingen bliver taget op i samarbejde med elever og lærere. Det hele hele er stadig i research fasen, men interesserede, det værende skuespillere, instruktører, dramaturger eller lignende, er velkomne til at henvende sig.

   
 

16-02-04

 

Flere opdateringer, links og jeg ved ikke hvad. Den printbare version af mine faktasider er nu tilgængelig.

   
 

11-02-04

 

Endelig. Bothomasen.dk er oppe at køre igen. Frisk, opdateret og lige til at udforske